Om Filmapan

 

Namnet Filmapan kommer från Niklas Sjunning och Love Frykman som 2007 startade en blogg under detta namn. Och nu är vi en skara entusiaster (däribland just ovan nämnde Niklas) som tar steget fullt ut med denna sida – Välkommen!

Här kommer du att hitta ”allt” som har med film att göra – nyheter, trailers, recensioner, tankar…men även TV, musik, böcker och annat som förgyller våra liv. Använd dig av rubrikerna så hittar du rätt!

Krönikorna är en chans för oss att få dyka ner och skriva lite mer om något speciellt ämne, person eller händelse. Det kan vara argt, glatt, engagerande och upprörande eller rent ut sagt djupgående nonsens som det ibland kan vara så härligt att läsa om.

Recensionerna har lite olika upplägg. Vissa filmer har flera av oss sett och då består recensionen av allas samlade tankar och får ett enat betyg. De flesta recensionerna kommer dock att vara individuella. Efter ett tag känner du vem av oss som för din talan i filmdjungeln. Här kommer du också att hitta recensioner på filmmusik och filmböcker. Som betygssystem använder vi en sexgradig skala som många andra medier (t ex Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet). Lägst är vår stackars döda apa och högst betyg är 5 apor.

Bloggarna är ett sätt för just dig att lära känna människorna bakom orden. Mycket handlar naturligtvis om den rörliga bilden, men även andra saker som inte rör detta område kan dyka upp också. Även om vi brinner för film så har vi andra intressen i livet också.

Hemsidan: Bilderna ser för övrigt hemska ut i Internet Explorer. Men vi jobbar på att försöka hitta en lösning på det hela. Antingen att hela världen slutar använda Internet Explorer eller att vi hittar någon programmeringslösning på problemet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: