Apr 012012
 


I samarbete med Filmtrailer.se

Jim, Stifler, Finch och alla de andra är tillbaka i den fjärde American Pie-filmen. Det har gått nästan ett decennium sedan vi träffade dem sist och nu är det äntligen dags för en återträff med det sköna gänget från East Great Falls.

Det var sommaren 1999 grabbarna ingick i en pakt om att de alla skulle bli av med oskulden innan de började på college. Vi minns väl alla hur Jim tabbade sig med den snygga utbytesstudenten Nadia och istället slutade upp med bandtönten Michelle. Eller Finch som hittade sin sexgudinna i Stiflers mamma.
Året efter hyrde gänget som bekant ett hus vid stranden där de hade sommarens fetaste fest. Där kommer Jim på att det är bandtönten Michelle han är förälskad i – vilket resulterar i den tredje filmen om bröllopet.

 I den fjärde filmen träffas gänget igen efter alla dessa år då det är dags för deras High School återträff.  Under åren som gått har Jim och Michelle som bekant gift sig och fått barn, turturduvorna Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather har vuxit ifrån varandra och Finch suktar fortfarande efter sin sexgudinna – Stiflers mamma.
Under en helg som borde kommit mycket tidigare, kommer vännerna att upptäcka vad som ändrats, vad som är sig likt och att tid och avstånd inte kan bryta vänskapens band.

Biopremiären infaller den 4 april. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: